ORDU ROTARAY KULÜBÜNÜN BU HAFTAKİ TOPLANTI KONUSU; BİSİKLETİN HAYATIMIZDAKİ YERİ OLDU. Ordu Rotary Kulübünün 1884.Toplantısı 8 Mart 2022 tarihinde kulüp Lokali'nde yapıldı. Toplantıya konuk olarak Bisiklet sporcusu ve kullanıcısı Sn. Enes Şensoy katıldı. Toplantıya katılan konuğumuz, öncelikle bisiklet türleri nelerdir, bisikletin güncel hayatımızdaki yeri, ulaşımda sağladıkları kolaylıklar, konusunda geniş bir bilgi aktardı. Daha sonra diğer konuğumuz Sn. Aykut Şahin getirmiş oldukları bisikletlerin özelliklerini görsel olarak üyelerimize anlattılar. GDB. Tansu Odabaş konuklarımıza vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek birer teşekkür belgesi sundu.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARAY KULÜBÜNÜN BU HAFTAKİ TOPLANTI KONUSU; BİSİKLETİN HAYATIMIZDAKİ YERİ OLDU.
  • Tarih: 09 Mar 2022