Ünye Rotary Kulübü ve Ordu Rotary Kulübü işbirliğinde düzenlediğimiz “Afet Farkındalık Eğitimi” projemizi 07 Nisan 2023 tarihinde Ünye Madencilik toplantı salonunda gerçekleştirdik. Seminerimize konuk konuşmacı olarak Afet Eğitim Uzmanı Sn. Hüseyin Odabaşı katıldı. Konuşmacımız seminerde; Afet Anı, Afet Anı Tahliye Eğitimi, Toplanma Alanı Uygulaması, konularını detaylı bir şekilde anlattı. Bu seminerimize, Ünye Rotary Kulübü üyeleri, Ordu Rotary Kulübü üyeleri, Ünye Madencilik personeli ve çalışanları katıldı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ÜNYE ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESİ; “AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ” PROJEMİZ
  • Tarih: 07 Nis 2023