ORDU ROTARY KULÜBÜ 1927. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ordu Rotary Kulübünün 1927. Toplantısı 17 Ocak 2023 tarihinde Kulüp lokalinde Dönem Başkanı Rtn. Meltem Erbaş’ın yönetiminde yapıldı. Başkan Meltem Erbaş haftalık faaliyetler ve yapılacak projeler konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Rtn. Meltem Erbaş, 17-28 Kasım 2022 tarihlerinde ABD Kuzey Carolina 7680. Bölge ile Rotary Dostluk Değişim (Rotary Friendship Exchange) Programına katılan GDB Murat Tanrıverdi’ye izlenimlerini anlatması için söz verdi. GDB Murat Tanrıverdi programı içeriği ve gezdikleri bölgeler hakkında slayt eşliğinde sundu. GDB Murat Tanrıverdi son olarak ziyaret ettikleri kulüplerin anı bayraklarını Başkan Meltem Erbaş’a teslim etti. Katılan üyelere teşekkür eden Başkan Meltem Erbaş Ordu Rotary Kulübünün 1927. Toplantısını kapattı.

ORDU ROTARY KULÜBÜ 1927. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ 1927. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 17 Oca 2023