Ordu Rotary Kulübü Başkanı Funda Irmak Yılmaz, kulüp üyeleriyle beraber 1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olması münasebetiyle Erken Tanı Hayat Kurtarır Farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Ordu Rotary Kulübü “Erken Tanı Hayat Kurtarır” diyerek; Meme kanseri farkındalık etkinliğini 20.10.2023 tarihinde Şenocak Fındık Fabrikasında 60 kadar çalışanına Uzman Doktor Hakan Duman tarafından “ Meme Kanseri Farkındalığı” ile ilgili seminer verildi. Slaytlarla ve maket üzerinde gösterimler ile etkili bir sunum oldu. Sunum sonrasında katılımcılara bilgilendireme broşürleri verildi. Seminere Dönem Guvernör Yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert, Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz ve Rotaryen eşi Sn Aysel Cömert katılım sağladılar. Konuşmacı Uzman Dr. Hakan Duman’ın katılımcıların sorularını cevaplandırılmasından sonra seminer sona erdi. Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz her yıl yaptığımız etkinliğimizi bu yılda gerçekleştirdiğimizi. Bu etkinliklerimizin devam edeceğini, Bu güzel sunumun gerçekleşmesine katkısı olan Şenocak Fındık Fabrikasın yöneticilerine de teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ “ERKEN TANI HAYAT KURTARIR” DİYEREK MEME KANSERİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 20 Eki 2023