Ordu Rotary Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Valimiz Sn. Muammer Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendilerine dönem faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz; “Sayın Valimiz’e, sivil toplum kuruluşlarına uluslararası düzeyde örnek bir işleyiş modeli sunarak mevzuatına tabi olduğu ulusun milli ilke, değer ve menfaatlerini benimseyip öncelleyen boyutuyla yerli ve milli bir duruşu benimseyen Derneğimize gösterdikleri teveccüh için müteşekkiriz” dedi. Başkan Funda Irmak Yılmaz; her yıl bir başka üyesinin dönem başkanı olmasıyla da örnek derneklerden olan Rotary Kulübü Derneği’nin 2023-2024 dönemi başkanlığını yürütme onurunu yaşadığını belirtti. Bu dönemde kamu ile çok daha fazla ortak proje üretmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Funda Irmak Yılmaz, bu çerçevede de başta çocuk felci (polio) ve aile içi iletişim konulu faaliyetler olmak üzere dönemlerinde gerçekleştirmeyi planladıkları projelere müspet yaklaşımları hususunda Vali Sn. Muammer Erol’a teşekkür etti.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ YÖNETİM KURULU ORDU VALİSİ SAYIN MUAMMER EROL’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
  • Tarih: 03 Eki 2023