Genel Bakış

Rotary’in programları, yeni nesil liderlerin gelişmelrini sağlamak, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek ve barışı bir öncelik haline getirmek için finansman sağlamaktadır. Ve programlarımız sadece kulüp üyeleri için değil herkese açıktır.  Rotary ile topluluğunuzda nasıl bir fark yaratabileceğinizi öğrenin.

• Rotary Barış Bursları
Rotary, Rotary Barış Merkezlerimizde her sene tamamıyla finanse edilen akademik bursları almak için her yıl dünyanın dört bir yanından 100 kadar profesyonel seçmektedir.

•  Rotary Topluluk Kolordusu
Toplumsal sorunlara topluluk çözümlerinin bulunması, Rotary Topluluk Kolordusu, Rotary üyelerini gayri resmi olarak bir araya getirerek pozitif bir fark yaratır.

•  Rotary Gençlik Liderlik Ödülleri (RYLA)

RYLA, yeni beceriler öğrenmek, güvenlerini oluşturmak ve eğlenmek isteyen gençler için bir liderlik geliştirme programıdır. Etkinlikler, bir günlük seminerlerden haftalık kamplara kadar uzanır.

•  Rotary Gençlik Değişimi
Rotary Gençlik Değişimi bir seferde bir genç insana huzur veriyor. Öğrenciler yeni bir dil öğrenir, başka bir kültürü keşfeder ve gerçekten küresel vatandaşlar olurlar.

• Yeni Nesil Hizmet Değişimi

Yeni Nesil Hizmet Değişimi, 30 yaşına kadar üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller için kısa vadeli, özelleştirilebilir bir programdır. Katılımcılar, profesyonel hedeflerini insani bir proje ile birleştiren değişimler tasarlayabilirler.

•  Hibe Programları

100 yıldır Rotary Vakfı proje fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor. Kulüplerimiz insani projeleri, bursları ve uluslararası borsaları desteklemek için finansman almaktadır.

•  Burslar

Rotary, lisans ve lisansüstü eğitim için burslar finanse ederek gelecekteki liderlerimiz ve hayırseverlerimize yılda 7 milyon dolardan fazla yatırım yapmaktadır.