ORDU ROTARY KULÜBÜ VALİ SAYIN SERDAR YAVUZ’U ZİYARET ETTİ.

ORDU ROTARY KULÜBÜ VALİ SAYIN SERDAR YAVUZ’U ZİYARET ETTİ. Ordu Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Dönem Başkanı Hakan Karakaş, As Başkan Tansu Odabaş, Dönem Sekreteri Ümit Metin , Geçmiş Dönem başkanı Ömer Yusuf Uygun, Dönem Saymanı Hakan Çolak ve Ordu Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Kübra Bölükbaş ile birlikte Ordu Valisi Sayın Seddar YAVUZ’u 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 09;00’da makamında ziyaret etti. Dönem Başkanı Hakan Karakaş, Ordu Rotary Kulübünün işleyişi, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Vali Seddar Yavuz Ordu Rotary kulübünü bildiğini ve çalışmalarını takip ettiğini kendilerinin de destek olacaklarını belirtti. Ordu’ daki projelerinden bahseden vali Seddar Yavuz’un başarılı olması için kulüp olarak üzerimize düşecek göreve hazır olduğumuzu belirten Başkan Hakan Karakaş, kendisini ve eşini bir toplantımızda misafir etmekten büyük mutluluk duyacağını belirterek makamından ayrıldılar.

ORDU ROTARY KULÜBÜ VALİ SAYIN SERDAR YAVUZ’U ZİYARET ETTİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ VALİ SAYIN SERDAR YAVUZ’U ZİYARET ETTİ.
  • Tarih: 29 Kas 2017