Ordu Rotary Kulübü'nün Atatürk Haftası konulu toplantısına tarihçi, eğitimci ve yazar Sn. Hikmet Pala katıldı. Sn. Hikmet Pala "Ölümünün 85. Yılında Bir Entelektüel Olarak Mustafa Kemal Atatürk" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz’ın kasım ayında yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi vermesi ve konuğumuza katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ordu Rotary Kulübünün 1965.Toplantısı 07 Kasım 2023 tarihinde Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz’ın başkanlığında yapıldı.
  • Tarih: 09 Kas 2023