Ordu Rotary Kulübü ve Ünye Rotary Kulübü işbirliğinde, 10 Nisan 2023 tarihinde Üyemiz GDB Ömer Aydın’ın sahibi olduğu Aysan Fındık Ltd. Şti ‘de çalışan kadınlara yönelik Profesyonel yaşam koçu ve kişisel gelişim uzmanı Sn. Mine Aydın’ın sunumuyla “ Kadınların Kişisel Gelişimi ve Özgüveninin Arttırılması” konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ÜNYE ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJE OLARAK “ KADINLARIN KİŞİSEL GELİŞİMİ VE ÖZGÜVENİNİN ARTTIRILMASI” KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 10 Nis 2023