24 Aralık 2022 Cumartesi günü Ordu, Trabzon Ortahisar ve Ünye Rotary Kulüpleri birlikteliğinde ortak bir proje gerçekleştirdik. Ünye Rotary Kulübünün Rotary Toplum Birliği olan Ünye Burunucu Mahallemizden 15 çocuğumuza Diş Hekimi Mustafa Maral Kliniğinde DİŞ ve AĞIZ sağlığı taraması yapıldı. Ünye Rotarşy Kulübü kurucu başkanı Merhum Diş Hekimi Basri Görgülü anısına gerçekleştirilen bu projede, çocuklarımızın Diş ve Ağız Sağlığı ile ilgili problemleri (dolgu, kanal tedavisi, diş teli ve ortodontik tedavi vb.) tarama sonrasında tespit edilmiş oldu. Ordu Rotary Kulübünden Diş Hekimi Rtn.Özgür Keskin’in destek ve katkılarıyla, tarama sonrasında çocuklarımıza diş sağlığı için kitler hediye edildi ve diş ve ağız bakımı konusunda kısa bir eğitim verildi. Çocuklarımızın Diş ve Ağız sağlığı ile ilgili önümüzdeki süreçte tedavi planlarını yakından takip edeceğiz. Umuyoruz ki yöremizdeki tüm yakın ve ilgili meslek gruplarından dostlarımızın da destekleriyle bu projenin en başarılı şekilde sürdürülmesini ve çocuklarımızın tedavi süreçlerinin tamamlanmasını sağlayacağız. Başta Diş taraması sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Diş Hekimi Mustafa Maral’a ve Rtn.Özgür Keskin’e ve ekibine, çocuklarımızı ve velilerimizi tarama süresince ikramlarıyla ağırlayan Ünye Gloria Jeans’a ve çalışanlarına, Toplum birliği Burunucu Mahalle Muhtarımız Sn.Kemal Özdemir’e ve bu süreçte bize destek veren tüm Rotaryen dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU, TRABZON ORTAHİSAR VE ÜNYE ROTARY KULÜPLERİ BİRLİKTELİĞİNDE ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ..
  • Tarih: 24 Ara 2022