22.GELENEKSEL YAŞAM KAMPINA ENGELSİZ KULÜBÜMÜZÜ TEMSİLEN KATILAN Sn. MUSTAFA EMRE POYRAZ TOPLANTIMIZA KONUK OLARAK KATILDI. Ordu Rotary Kulübünün 26 Eylül 2023 tarihinde Başkan Funda Irmak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan toplantımıza, Samsun İlkadım Rotary Kulübü tarafından 14-17 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen 22.Geleneksel Engelsiz Yaşam Kampına kulübümüzü temsilen katılan Sn. Mustafa Emre Poyraz toplantımıza konuk olarak katıldı. Katılımcımız Sn. Mustafa Emre Poyraz’a kamp izlenimlerini bizlerle paylaştı. Bu kampa katılmasına vesile olan Ordu Rotary Kulübüne teşekkür etti.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: 22.GELENEKSEL YAŞAM KAMPINA ENGELSİZ KULÜBÜMÜZÜ TEMSİLEN KATILAN Sn. MUSTAFA EMRE POYRAZ TOPLANTIMIZA KONUK OLARAK KATILDI.
  • Tarih: 27 Eyl 2023