ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNER DÜZENLEDİ.

5 Aralık 2023 tarihinde Ordu Rotary Kulübü kulüp lokalinde yapılan toplantıda Aile içi iletişim semineri düzenledi. Toplantıya Ordu Rotary Kulübü üyeleri, Rotaryen eşleri ve konuklar katıldı. Toplantının konuk konuşmacı olarak, Ordu Deniz Orman Okulu kurucu müdürü Psikolog Sn. Tuğba Bayrak katıldı. Sayın Tuğba Bayrak konuklara iletişimin; Bir bireyin başka bir bireye sözel ve sözel olmayan yollarla verdiği mesaj olduğunu belirtikten sonra, iletişimin önemi, ebeveyn-çocuk iletişimi, aile içi iletişimin önemi, İletişim çeşitleri, Anne ve Baba tutumları ve iletişimi de yaşanan sıkıntılar ve yapılması konusunda konuklara detaylı bilgiler sundu. Sunum sonrası konuşmacı Sayın Tuğba Bayrak üyelerin ve eşlerin konu ile ilgili sorularını da cevaplandırdı. Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz konuğumuza vermiş olduğu bilgilerden ve sunumdan dolayı teşekkür ederek günün anısına kendisine bir teşekkür belgesi sundu. Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz toplantıya katılan bütün üyelere teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNER DÜZENLEDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNER DÜZENLEDİ.
  • Tarih: 06 Ara 2023