16. ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

16. ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. 16. Rofife Film Festivali Atölye çalışmasının 25 Kasım 2023 tarihinde yönetmen Selim Uyar’ın katılım ile Ordu Rotary Kulübü toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantıyı dönem başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz açtı. Kısa bir Rotary bilgilendirmesi sonrası sözü Yönetmen Sn. Selim Uyar’a verdi. Sn. Selim Uyar Film çekimi, Film çekiminde kullanılan ekipmanları Film çekiminin nasıl yapıldığı konularında aydınlatıcı bilgiler verdi. Aynı zamanda katılımcıların kısa bir filmin nasıl çekildiğini göstermek adına kısa bir çalışma sonrası katılımcılarında dahil olduğu “Umut Ol” adlı kısa bir film çekimi yapıldı. Toplantımıza destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz.

16. ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: 16. ROFİFE KISA FİLM FESTİVALİ ATÖLYE ÇALIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.
  • Tarih: 25 Kas 2023