Ordu Rotary Kulübü 16 Mayıs 2017 tarihinde yapılan 1641.Toplantısını, Ünye Rotary Kulübü ve Ordu Rotaract Kulübü ile birlikte ortak gerçekleştirdi. Ortak toplantının açılışını Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Ömer Yusuf Uygun yaptı. Konukların takdimi sonrası Ünye Rotary Kulübü Başkanı Rn. Sinan Yeğin Ünye Rotary Kulübünün toplantısını açtı. Daha sonra Ordu Rotaract Kulübü Başkanı Rtc. Nagihan Akarsu toplantısını açtı. Güzel ve samimi bir toplantı sonrası her başkan toplantısını kapattı. Ünye Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Sinan Yeğin ortak toplantıya ev sahipliği yapmasından dolayı Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Ömer Yusuf Uygun’a teşekkür etti.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ, ÜNYE ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARACT KULÜBÜ ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 12 Mayıs 2017