21 Aralık 2021 tarihinde yapılan toplantımıza Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş katıldı. Sn. Bahadır Baş, bizlere Ülke, Ordu Ekonomisi ve yeni asgari ücret İle İlgili görüşlerini paylaştı. Toplantıya Oda TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Uğur Yavuz ve Sn. Ayşegül Çelenk’te Katıldılar. Ordu Rotary Kulüp Başkan Vekili Gökhan Gürsoy ve üyelerimiz misafirimize vermiş olduğu bilgilerden dolayı ettiler. Başkan Gökhan Gürsoy günün anısına konuğumuz Sn.Bahadır Baş’a teşekkür belgesi sundu.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜNÜN KONUĞU ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI BAHADIR BAŞ OLDU.
  • Tarih: 24 Ara 2021