Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn. Vedat Yavuz Ordu Rotary Kulübünün konuşmacı konuğu oldu.
            Dernek Başkanı Sn. Vedat Yavuz, “Engellilerimiz daima pozitif düşünmeli, hayata bağlı olmalı,  Engellilerin neler yaptığını, destek verildiğinde neleri başarabildiklerini,
para tanıtım cetveliyle Görme Engellilerin artık paraları tanıyabildiklerini, bilgisayar ve cep telefonlarının sesli programlarla görme engellilerin hayatına neler kattığını, hayata aktif olarak katılan her engelli bireyin her adımında bir engelinin kaldırılmasının, daha aydınlık ufukların açılması ve halkın da engelliye bakış açısının değişmesi adına olumlu katkı sağlayacağını” belirterek, Görme Engeliler Spor Kulübünün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
            Sayın Vedat Yavuz üyelerin konu ile ilgili sorularını da yanıtladıktan sonra görme engelli olarak yaşadıklarını kısa anılarını da anlatarak konmuş maşını tamamladı.
            Ordu Rotary Kulübü başkanı Rtn. Ömer Yusuf Uygun konuk konuşmacıya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına bir teşekkür belgesi sundu.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜNÜN KONUĞU ORDU GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BAŞKANI VEDAT YAVUZ OLDU.
  • Tarih: 03 Oca 2017