Ordu Rotary Kulübünün Toplantı konuğu Sn. Bahri Gümüşkaya

Ordu Rotary Kulübünün 25 Temmuz 2017 tarihinde yapılan 1650.Toplantısına konuk konuşmacı olarak Ordu Oryantiring Federasyonu İl temsilcisi Sn. Bahri Gümüşkaya katıldı.

Sn. Gümüşkaya toplantıya katılan üyelere ve konuklara, İzcilik nedir; İzciliğin Amacı, İzcilik Nasıl Ortaya Çıktığını, Ülkemizde İzcilik Faaliyetleri,

İzcilik, gönüllü, uluslararası, üniformalı bir gençlik faaliyeti olduğunu, İzcilik iyi yurttaş yetiştirmeyi amaçladığından milli, iyi insan yetiştirmeyi amaçladığında ise evrensel bir olay olduğunu,

İzcilik, milliyet, ırk, din ve dil ayrımı olmaksızın herkese açık, gönüllü, politik olmayan eğitimsel bir gençlik hareketi olduğunu,  -11 yaş aralığındaki çocuklar “Küçük İzcilik”, 12-15 yaş aralığındaki çocuklara “İzcilik”, 16-20 yaş aralığındaki gençler de “Ergin İzcilik” olarak adlandırıldığını ve son olarak İzciler Neler yaptığından bahsederek konuşmasını tamamladı.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş konuk konuşmacımıza vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına bir teşekkür belgesi sundu.

Ordu Rotary Kulübünün Toplantı konuğu Sn. Bahri Gümüşkaya

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü