ORDU ROTARY KULÜBÜ HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ORDU ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ. Ordu Rotary Kulübü yönetim kurulu, 19 Eylül Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesini 20 Eylül 2023 tarihinde ziyaret etti. 19 Eylül Şehit ve Gaziler günü olması münasebetiyle Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, As Başkan Rtn. Ümit Metin, Muhasip üye Rtn. Vedat Şekeroğlu ve GDB. Tansu Odabaş ile birlikte ziyarette bulundular. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz’ı ve Dernek üyelerini Dernek merkezinde ettiler. Günün önemi ile ilgili güzel bir sohbet sonrası ziyaret tamamlandı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ORDU ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
  • Tarih: 20 Eyl 2023