ORDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞUNUN 33. YILINI KUTLADI.

ORDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞUNUN 33. YILINI KUTLADI. 06 Mayıs 1985 yılında faaliyete gecen Ordu Rotary Kulübü, kuruluşunun 33.yıl dönümünü 06 Mayıs 2018 Pazar günü Turnasuyu Kayabaşında Rotaryen . Mustafa Kuralay’ ın köyünde düzenlediği açık hava piknik organizasyonuyla birlikte kutladı. Düzenlenen Açıkhava pikniğine Ordu Rotary Kulübü ve Giresun Rotary Kulübü üyelerinin ve aileleri katıldı. Gerçekleştirilen piknik ten konuşan Başkan Hakan Karakaş, “Ordu’da Kendinden Önce Hizmet sloganı ile hizmet üreten Ordu Rotary Kulübü siz değerli dostlarım ve eşlerimizin dostluk ve hizmet duygusu sayesinde 33 yıldır bugüne kadar yoluna başarıyla devam ettiğini. Kulüp olarak yöremizde birçok hizmetlerde bulunduklarının ve bundan sonra hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi. Her yıl kutlanan yıldönümünü bu yıl değişik bir etkinlikle kutlamak istediğimizden dolayı bu etkinliği düzenlediklerin ifade etti.” Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen piknik 33. Yıl hatırası olarak çekilen fotoğrafla birlikte sona erdi.

ORDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞUNUN 33. YILINI KUTLADI.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞUNUN 33. YILINI KUTLADI.
  • Tarih: 01 Mayıs 2018