Ordu Rotary kulübünün 26 Eylül 2023 tarihinde yapılan toplantısına Eşpedal Derneği Ordu İl temsilcisi Sn. Hamide Trokuna ve dernek üyeleri konuk olarak katıldılar. Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz dernek başkanı Sn. Hamide Turan’a Eşpedal nedir, amacı, derneklerinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermesi için söz verdi. Kürsüye gelen Başkan derneklerinin amacı yürüttükleri çalışmaları kısaca anlattı. Sunum sonrası GDB Meltem Erbaş gönüllü olarak kendilerine pilot olabileceğini iletti. Başkan Funda Irmak yılmaz, Ordu Rotary kulübü olarak her zaman birlikte aktivite yapabileceklerini ifade etti. Güzel bir bilgilendirme sonrası başkan Sn. Hamide Turan kendilerinin toplantıya davet edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerini tamamladı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: EŞPEDAL DERNEĞİ ORDU İL TEMSİLCİSİ SN. HAMİDE TURAN VE DERNEK ÜYELERİ ORDU ROTARY KULÜBÜNÜN KONUĞU OLDULAR.
  • Tarih: 27 Eyl 2023