ORDU ROTARY KULÜBÜ POLİO PLUS FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

ORDU ROTARY KULÜBÜ POLİO PLUS FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ Ordu Rotary Kulübü ve Ordu Deniz ve Orman Okulu işbirliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Doğa Kampı, bu yıl 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Uzunırmak tesislerinde gerçekleşti. Bu etkinlik sırasında, Polio Plus Farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan öğrenciler ve veliler, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Öztürk ve Dönem Başkanı Funda Irmak Yılmaz tarafından Polio Plus hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, öğrencilere ve velilere Polio hakkında bilgi içeren broşürler dağıtıldı ve çocuk felcinin aşılama ile önlenebilen bir hastalık olduğu vurgulandı. Bu etkinliğe katkı sağlayan ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz.

ORDU ROTARY KULÜBÜ POLİO PLUS FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü