ORDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY’NİN HATAY / SAMANDAĞ’DA YAPTIĞI KONTEYNER KENTE OYUNCAK GÖNDERDİ. Ülkemizde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Rotary bu deprem yaralarını sarmak için yoğun bir çalışma yürüttü ve yürütmeyende devam edecektir. Ordu Rotary Kulübü Deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere oyuncak toplama kampanyası, yaptı. Toplanan Oyuncakların tasnifi yapılarak 22 Mayıs 2023 tarihinde UR Rotary 2430 Bölgenin Hatay / Samandağ’da yaptığı Konteyner Kente Kargo ile gönderildi. Oyuncaklar İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Sezgin Acıoğlu tarafından ilgililere teslim edildi. Bu Projemize katkı veren tüm dostlarımıza Depremzede çocuklarımızın adına teşekkür ederiz.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY’NİN HATAY / SAMANDAĞ’DA YAPTIĞI KONTEYNER KENTE OYUNCAK GÖNDERDİ.
  • Tarih: 31 Mayıs 2023