Bahrain Sulmaniya Rotary kulübü üyesi Rtn. Sebahat Köksal, Ordu Rotary Kulübünün 26 Eylül 2023 tarihinde yapılan toplantısına konuk olarak katıydı. Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz, konuğumuza kendisini tanıtması için söz verdi. Rtn. Sebahat Köksal kulübü ve yöresi hakkında bilgi verdikten sonra, Ordu Rotary Kulübü ile ikiz kulüp olmak istediklerini vurguladıktan sonra, Baykan’ın onayı ile ikiz kulüp olmak için çalışma başlattıklarını vurguladı. Kendisinin bu akşam toplantıya davet edilmesinden mutlu olduğunu ifade ederek konuşmasını tamamladı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: BAHRAİN SULMANİYA ROTARY KULÜBÜ ÜYESİ RTN. SEBAHAT KÖKSAL ORDU ROTARY KULÜBÜNÜN KONUĞU OLDU.
  • Tarih: 27 Eyl 2023