UR 3261. Bölge Hindistan’dan ülkemize gelen Rotary Dostluk Değişim ekibini (Rotary Friendship Exchange) 27 Mayıs 30 Mayıs 2023 tarihlerinde Ordu Rotary Kulübü ve Ünye Rotary Kulübü birlikte Ordu’da ağırladılar. Dostluk Değişim Ekibini 3 gün Ordu, Ünye ve Giresun illeri gezdirildi. Gezide yörenin tarihi ve turistik yöreleri gezdirildi. Yemek lezzetleri tartılırdı. 29 Mayıs 2023 tarihinde Dostluk Değişik ekibi onuruna Ordu Anemon otelde bir eşli yemek tertip edildi. Gecede konuklar, kendi ülkelerini ve yörelerini tanıttılar. Bayrak değişimi ile gece sona erdi. Konuklar 30 Mayıs günü Ankara’ya uğurlandı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ – ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BİRLİKTE HİNDİSTAN DOSTLUK DEĞİŞİM EKİBİNİ AĞIRLADI
  • Tarih: 31 Mayıs 2023