Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz’ın başkanlığında Ordu Rotary Kulübünün 1966.Toplantısı 14 Kasım 2023 tarihinde yapıldı. Ordu Rotary Kulübü'nün bu haftaki toplantısına yoga eğitmeni Sn. Zeynep Kandemir katıldı. Sn. Zeynep Kandemir üyelerimize ve katılan konuklarımıza, Yoğa nedir, Yoga çeşitleri, Nefes alma teknikleri ve Faydaları Nelerdir? Konularında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrası üyelerimizin sorularını cevaplayan konuğumuz ayrıca uygulamalı bir nefes alma tekniği göstererek sunumunu tamamladı. Toplantı Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz’ın konuğumuza katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz’ın başkanlığında Ordu Rotary Kulübünün 1966.Toplantısı 14 Kasım 2023 tarihinde yapıldı.
  • Tarih: 15 Kas 2023