Şehit Çocuklarına Eğitim Bursu Fonu Yaratmak için, sanatçılardan bağış yoluyla toplanan 5 tablo, Bilkent RC Galeride 25.09.2016 tarihinde yapılan  MÜZAYEDEde sanatseverlere satıldı.  ( Gençlerimiz Geleceğimiz; Spor, SANAT, Müzik Projesi )

Ana teması “ Kendinden Önce Hizmet” olan Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü , 2016-2017 dönem teması olan “Rotary İnsanlığa Hizmet Eder” temasına uygun olarak “Şehit Çocuklarına Eğitim Bursu Fonu Yaratmak” için projeler yapmayı planlamıştır.

Bu projelerden ilki olan müzayede için, beş değerli sanatçımızdan Sn.Nuran Erbük, Sn. Nuran Hazan, Sn. Saadet Yüksel, Sn. Hasan Basri İnan ve Sn. Sema Önel’den bağış eserleri toplanmış, bu eserler, 25 Eylül 2016 tarihinde saat 15.30 da, Bilkent Center Sanat Sokağındaki RC Galeri’de yapılan müzayede ile sanatseverlerin beğenisine sunulmuştur.

150 civarında sanatseverin bulunduğu müzayedeye Projemize destek vermek için, Oran Rotary Kulübü Başkanı Hatice Karslı, Başkent Rotary Kulübü Başkanı Ethem Öz ve Çankaya Rotary Kulübü Başkanı Bekir Sıtkı Aslan’ın yanısıra, Kulübümüzden 20 Rotaryen dostumuz ve eşleri katılmışlardır.

Bahçelievler Rotary Kulübü Başkanı Cengiz Kaya, müzayedenin başında, Rotary’yi ve Projemizi tanıtmak için bir konuşma yapmıştır. Rotary’nin tanıtımına da olanak sağlayan projemiz adına bağışlanan tüm eserler, sanatseverlerin doldurduğu müzayede de, sanatseverler tarafından satın alınmıştır.

Şehit çocuklarının yararına sunulacak gelir için bize destek veren sanatçılarımıza ve sanatseverlere, Oran, Başkent ve Çankaya Rotary Kulüp Başkanlarımıza ve müzayedeye katılan Rotaryen Dostlarımıza ve Eşlerimize Kulubümüz adına teşekkür ederiz.

Bu projenin gerçekleştirilmesi ile fon sağlamanın yanısıra, Müzayedeye katılan sanatseverler ve sanatçılara Rotary ve faaliyetleri tanıtılmıştır.

• Proje Sahibi: Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Şehit Çocuklarına Eğitim Bursu Fonu Yaratma Projesi MÜZAYEDE 25.09.2016 ( Gençlerimiz Geleceğimiz; Spor, SANAT, Müzik Projesi )
  • Tarih: 01 Ağu 2016