Hayallerim Gerçek Oldu Şenliği Projesi

HAYALLERİM GERÇEK OLDU ŞENLİĞİ

(Proje Sor.: Necil BÜYÜKPAMUKÇU ) (Ana Çocuk Sağlığı, OBEZİTE, HİJYEN Projesi)

• Annelerinin mahkûmiyeti sebebiyle Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda büyümek zorunda kalan 3-6 yaş grubundaki çocuklar projemizin hedef kitlesidir. Projeyi yürütecek ekip Bahçelievler Rotary Kulübünün bu projesinde yer alan dinamik Rotaract, Interact Kulüpleriden ve Bilkent Üniversitesi’nde okuyan proje destekçilerinden oluşacaktır.
  • Cezaevi psikoloğunun desteğiyle çocuklara hayallerini sorarak, hayallerini   gerçekleştirmeye yönelik projemizde Bilkent Üniversitesi çim alanda toplanılacak, çocuklarla etkinlikler yapılacak ve alınan hediyelerin teslim töreni düzenlenecektir. Şenliğin düzenleneceği tarihin 23 Nisan 2017 tarihi olması planlanmıştır.
Gerek maddi gerekse manevi olarak çok zor şartlar altında büyüyen 3-6 yaş arası, çevresindeki her şeyi benimseyen ve algılayabilen bu kardeşlerimize cezaevine ait olmadıklarını hissettirmek, dış dünya ve onlar arasında bir bağ kurmak, hayata 1-0 yenik başlamalarını önleyebilmek ve onlara rol model olacak şekilde sevgi dolu bir ortam paylaşmak için bu projenin varlığına ihtiyaç duyduk.

Hayallerim Gerçek Oldu Şenliği Projesi