Gıda Güvenliği Etkinliği Çağrısına Katılma Projemiz

Bölge Gıda Güvenliği ve Organik Tarım Komitesi tarafından yapılan duyuru üzerine bu proje oluşturulmuştur.

Çocukluk çağındaki hatalı beslenme ve beslenme bozukluklarının engellenmesi için Gıda Güvenliği ve Organik Tarım Komitesi tarafından hazırlanmış «Gıda Güvenliği ve Tagşiş» isimli broşürlerin , proje çalışmalarındaki paydaşlara (anne, anne adaylarına, eğitmenlere, eğitmen adaylarına, çocuklara,vb) dağıtılmasına başlanmıştır.

• Göz Kusurları Farkındalığı Eğitimi (TEGV), (26 Kasım 2016) (50 adet)
  • Göz Kusurları Farkındalığı Eğitimi sonrasında, Kuruma (TEGV Semahat _Dr.Nusret Arsel Eğitim Gönüllüleri Parkına dağıtılmak üzere 100 adet broşür bırakılmıştır)
  • İlk Yardım Eğitimi (Kale Rotary Kulübü tarafından verilen eğitime katıldım. Katılımcılara dağıtıldı. (150 adet )
  • Geleceği Şekillendiren Teknolojiler ( ASO Sincan Teknik Koleji)(23 Aralık 2016) (135 adet),
  • Enerjini Verimli Kullan Enerjisiz Kalma (TEGV)(50 adet),
  • Bebeğimle Aynı Bereyi Giyiyorum ( Ankara Hastahenesi Onkoloji Bölümü) (07 Aralık 2016)(100 adet),
  • Postür Bozukluğu Eğitimi (TEGV),
  • Hareketsizlik Ölümü Eğitimi Projesi (TEGV),
  • Ankara Bahçelievler 7. Berdan Akalın Rotary Bowling Turnuvası,( 11 Aralık 2016)(100 adet)
  • 18 Aralık 2016 UR. Vakfı 100 Yıl ve RC Galeri 100. Müzayedesine 10 Eserle Katılma Projesi, (18 Aralık 2016) (250 adet)
  • Hayallerim Gerçek Oldu Şenliği, Bilkent Üniv. TDP Sincan Kapalı Kadın Cezaevi (23 Nisan 2017),
  • Hayal Köprüsü ROTARY Sincan Kapalı Kadın Cezaevi projesi (Ocak 2017,...Her ay).

Yukarıda Bolt ve İtalik olarak belirtilen projeler gerçekleştirilmiş olup, broşürler katılımcılara dağıtılmıştır.

Gıda Güvenliği Etkinliği Çağrısına Katılma Projemiz