Rotary Kulüpleri Arası Yemek Yapma Yarışmasına Katılmak

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak ROTARY KULÜPLERİ ARASI – YEMEK  YAPMA Yarışması’na katılmak

Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü’nün 08 OCAK 2017 Pazar günü,Saat: 16:00 ‘da LA GANITA Restaurant mekan sponsorluğunda, Kolay Yemek TV programı, sunucu ve yapımcısı Sn. Gülşah Şen’in sunum ve danışmalığı ile düzenlediği yarışmaya 3 kişilik bir Ekip ile katıldık.

Ankara Emek RK., Ankara Gazi RK., Ankara Çankaya RK., Ankara Tandoğan RK., Ankara Kale RK.,Ankara Çayyolu RK.,Ankara Yıldız, Ostim ve Ankara Bahçelievler Rotary Kulüplerinin katıldığı Yemek Yarışmasında Tandoğan RK. 1., Ankara Gazi RK. 2. ve Ankara Çayyolu RK. 3. oldular. İlk turu geçen takımımız finale katılan 4 takım arasında  4. sırada yer aldı.

Çok güzel bir dostluk ortamında gerçekleşen yemek yarışması, dostlukların pekiştirildiği güzel bir hobi projesi oldu.

Rotary Kulüpleri Arası Yemek Yapma Yarışmasına Katılmak