2017-2018 Dönemi BES ve Asamblesi Organizasyonu Etkinliği

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak, Gelecek Dönem Guvernörü Serdar Ünlünün liderliğinde, Organizasyon Komitesi Başkanı Kadri Güneş ve ilgili Komitesinin organizasyonunda 12-16 Nisan 2017 tarihlerinde 2017-2018 Dönemi BES ve ASAMBLE organizasyonunu gerçekleştirdik.

İyi bir organizasyon gerçekleştirmek için, BES/Asamble Komitemiz, Eşlerimiz ve Rotaryenlerimiz tarafından kısacası Ankara Bahçelievler Rotary Ailesi olarak, bu etkinlik görevini aldığımız ilk günden etkinliğin gerçekleştiği güne kadar yoğun şekilde çalışıldı.

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak, çocuklar dahil tüm katılanlara yönelik olarak, yoğun bilgi ve eğlencenin yer aldığı ve birçok farklılıkların yaratıldığı bir BES ve Asamble organizasyonunu  gerçekleştirildi.

Etkinliğin gala gecesinde Ankara Bahçelievler Rotary Kulübünün 32. Kuruluş Yıldönümü kutlandı. Belki de  bir ilk olan bu kutlamada, Dönem Guvernörümüz Güner İnci ve eşi Nagihanın da katıldığı seremonide, Ankara Bahçelievler dönem başkanı ve geçmiş dönem başkanları ile birlikte, kulübümüz logolu kuruluş yıldönümü pastası kesildi.  Pasta kesilmesi sürecinde, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübünün tüm geçmiş dönem başkan ve eşlerinin yer aldığı film ekranda katılımcılara gösterildi.

Ankara Gazi Rotary Kulübü tarafından Konferans duyurusunun da yapıldığı etkinlik başarılı bir şeklide sona erdi.

2017-2018 Dönemi BES ve Asamblesi Organizasyonu Etkinliği