Bowling Hobi Grubu, 1. Rotary Bowling Turnuvası Türkiye Finali

: 07 Mayıs 2017 ,

Turnuva Yeri    :   ANKARA

Tema :  Çocuk Felcine Polio katkıda bulunmak

Turnuvaya Katılım Şartı : Ankara, Samsun, Mersin, Adana, Antalya, Gaziantep, Eskişehir turnuvalarında ilk 2 dereceye giren takımlar (7 ilde yapılan turnuvanın ilk iki dereceye giren takımları)

Duyurusu yukarıda belirtilen şekilde yapılan turnuva, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü ev sahipliğinde, Bölge Bowling Hobi Grubu  ile birlikte 2430. Bölge Bowling Turnuvası 1. Türkiye Finalini 7 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Bu yıl, Bowling Hobi Grubu organizasyonunda,  Ankara dışındaki, 6 farklı ilde bowling turnuvaları düzenlenmesi beklenmiş, 4 il de turnuvalar gerçekleştirilebilmiştir.

Turnuvalarda ilk iki dereceye giren takımlarla, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübünün geleneksel  7. Berdan Akalın Turnuvasında ilk iki dereceye giren Rotary Kulüpleri takımları , ilki Ankara’da olan ve Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Bowling Türkiye finalinde yarıştılar. Turnuvaya 2420. ve 2440. Bölgelerden de takımlar davet edildiler.

Bu projenin ilk turnuvası Ankara’da yapılmış, gelecek yıllarda  turnuva her yıl farklı bir şehirde gerçekleştirilecektir.

Turnuvaya ;

- Ankara Tandoğan RK. ( 7. Berdan Akalın Turnuvası 1.si)

- Ankara Anıttepe RK. (7. Berdan Akalın Turnuvası 2.si)

- Mersin RK. (Mersin Turnuvası 1.si)

- Mersin Olba RK. (Mersiin Turnuvası 2.si)

- Adana 5 Ocak RK.
- Adana Tepebağ RK.

- Gaziantep Kavaklık RK.
- Gaziantep İpekyolu RK.

- Samsun Canik RK.,
- Samsun Ondokuz Mayıs RK.

katıldılar.

Turnuvanın ;
- Birincisi Gaziantep İpekyolu RK,
- İkincisi Mersin RK,
- Üçüncüsü Ankara Tandoğan RK
olmuşlardır.

En İlginç Kıyafet Ödülünü ise Gaziantep Kavaklık RK. kazanmıştır.

Kazançlarımız;

• Birlikte bir araya gelerek, Rotaryen dostlar arasında  dostlukları pekiştirmek, geliştirmek,
  • Çocuk felcine katkıda bulunmak amacıyla yapılan Rotary faaliyetlerini topluma duyurmak,
  • Rotarye GELENEKSEL olabilecek bir proje kazandırmak

Katkılarımız;

• Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak UR. Vakfı Çocuk Felci Fonuna 1701 dolar katkıda bulunduk.
  • Mersin Rotary Kulübü 1200 dolar bağış yapacak.
  • Diğer tüm Kulüplerde kendi kulüpleri adına UR Polio Fonuna katkıda bulundular

Projenin bu sene uygulanması halinde, 3 Rotary bölgesinin de ortak bir projesi olabilecektir. Böylece, bölge dışındaki Rotary kulüplerindeki dostlarımız arasında da dostluklar pekiştirilecektir.

Gelecek sene Turnuva şampiyon takımın şehrinde GAZİANTEPte yapılacaktır.

Bowling Hobi Grubu, 1. Rotary Bowling Turnuvası Türkiye Finali

• Proje Sahibi: Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü