Bahçelievler Rotary Ailesi Brunchı Projesi

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü, Rotaract Kulübü ve İnteract Kulübü vardır. Bu 3 Kulüp üyelerini bir birleri ile tanıştırmak, İnteract ailelerini tanımak ve onların bizleri tanıma fırsatı yaratmak ve Rotary Ailemiz arasında sinerji, hedef birliği ve ortak projeler üretebilmek için bu proje tasarlanmıştır.

02 Ekim 2016 tarihinde, Gölbaşı Patalya tesislerinde 70 kişinin bir araya geldiği brunchta bir çok etkinlikler oluşturulmuştur. Tavla Turnuvası gibi etkinliklerin yanısıra, İnteract Başkanları Devir Teslim Töreni gerçekleştirilmiştir.

Dosrlukların pekiştirildiği bu proje ile İnteractların ailelleri ile tanışma ve birlikte olmanın yanısıra, interact ailelerinden yeni Rotaryenler oluşturma fırsatı yaratılmıştır.

Bahçelievler Rotary Ailesi Brunchı Projesi