Kurucu Üyemiz GDB. Coşkun Doğusal Rotary Ormanı Projesi

(Proje Sorumlusu : Necil BÜYÜKPAMUKÇU)( Çevre-Su, Evsel Atık, Ağaçlandırma, Enerjinin Doğru Kullanımı Projesi )

Rotary Ormanı projemiz, kurucu üyemiz , 1996-1997 Rotary dönemi Kulüp Başkanımız Coşkun Doğusal adına, 29 Nisan 2017 tarihinde, Ankara Sanayi Odası Sincan 2. Organize Sanayii Sitesinde kulübümüze ayrılan alanda saat 13.00 te ağaç dikimi şeklinde gerçekleştirildi.

Eşlerimiz ve çocuklarımızın katılımları ile gerçekleştirilecek bu projemize, kurucu başkanımızın eşi Emel Doğusal, çocukları ve torunu  katıldılar.
Etkinliğimizde aile başına 10 adet ağaç dikimi planlanmış olup, toplam 400 adet sarı çam ağacı  dikilmiştir.

Dönem Başkaımız Cengiz Kaya ve Coşkun Doğusal Başkanımızın eşi Emel Doğusalın konuşmaları duygusal anların yaşanmasına neden olmuştur.
Etkinliğimiz, ağaç dikimi sonrasında, saat:15.00’ te Çalgan Restoranda birlikte olduğumzu  yemek ile sonlanmıştır.

Kurucu Üyemiz GDB. Coşkun Doğusal Rotary Ormanı Projesi