Geleceği Şekillendiren Teknolojiler Konferansı Projesi

• Sincan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Ankara Sanayi Odası Teknik Kolejinde verilmesi planlanan eğitim,  “Gelecek Araştırmaları Enstitüsü” ile işbirliği yapılarak 23.12.2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

• Konferansa katılan 135 öğrenciye açılış konuşmasında Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü Başkanı Cengiz Kaya tarafından Rotary, Rotary Vakfı, Vakfın ilgilendiği 6 alan ve Meslek Hizmetleri Komitesi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

• Konuşmacılar ;

• Can Özgüven, Gelecek Araştırmaları Enstitüsü ,“Gelecekten ne bekleyebiliriz?

• Samet Çelik, Gelecek Araştırmaları Enstitüsü, "Geleceğin Endüstrileri"

• Bu proje, UR 2430. Bölge Meslek Hizmetleri ve İş Sağlığı ve Güvenliği Komitesi Başkanı Serdar Bozkurtun liderliğinde organize edilmiştir.

135 öğrencinin katıldığı konferansta interaktif bir bilgilendirme yapılmıştır.

Amacımız, gençlerimizin çok yararlandığına inandığımız bu bilgilendirme geleneksel hale getirmektir.

Geleceği Şekillendiren Teknolojiler Konferansı Projesi