"Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut'a Tırmanıyoruz" Projesi

NEMRUT DAĞININ ZİRVESİNDE JAMAL ALİYEV KONSERİ Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 22.'si gerçekleştirilecek olan “Rotary Engellilerle Zirvede - Nemrut'a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında 24 Eylül tarihinde Nemrut Dağı’nın zirvesinde gerçekleştirilecek olan Dünya’ca ünlü Çello Sanatçısı Jamal Aliyev Konseriyle Engellileri Nemrut Dağının zirvesinde buluşturacağız. Yaklaşık 2206 metre yükseklikte ki Nemrut Dağı zirvesi bu kez ilginç bir konsere ev sahipliği yapacak. Nemrut Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 22.si gerçekleştirilecek olan “Rotary Engellilerle Zirvede - Nemrut'a Tırmanıyoruz” etkinliği kapsamında farklı illerden gelen yüzlerce engelli ve Rotaryen’ii bir araya getirecek olan proje kapsamında Çello Sanatçısı Jamal Aliyev zirvede bir konser verecek.

"Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut'a Tırmanıyoruz" Projesi

• Proje Sahibi: Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü