ROTARYDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü, Ankara Maltepe Rotary Kulübünün desteği ile Adıyaman Merkezde bulunan TOKİ Akşemseddin Ortaokulu öğrencilerine kıyafet yardımında bulunup, öğrencilere Gıda Güvenliği konulu broşürler dağıtarak bilgiler verildi.

Ankara’dan doğuya uzanan sevgi ve kardeşlik eli bu kez Adıyaman TOKİ Akşemseddin Ortaokulu öğrencilerine kıyafet yardımı için uzandı.

Nemrut rotary Kulübü Dönem Başkanı Hasan Öztürk, yaptığı açıklamada,"Türkiye’nin en doğusunda bulunan bir kulüp olarak 2430 Bölge kulüpleriyle işbirliği içerisinde sürekli ortak projeler düzenliyoruz. TOKİ Akşemseddin Ortaokulunda okuyan, derslerinde başarılı ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere kıyafet yardımında bulunmak teklifimizi hiç düşünmeden kabul ederek çocukları mutlu eden Ankara Maltepe Rotary Kulübümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere yapılan yardımlardan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Hasan Basri Doğan ise, “14 Köyden 196 öğrencimizin taşımalı sistem geldiği okulumuzda yaklaşık 850 öğrencimiz var. Sosyal sorumluluk projelerinde okulumuzun başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerini yaptıkları kıyafet yardımı ile mutlu eden Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ve Ankara Maltepe Rotary Kulübünüe teşekkür ederim” dedi.

ROTARYDEN ÖĞRENCİLERE YARDIM