ENGELLİLERLE ZİRVEDE

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz ULULSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE-XVIII “Nemrut’a Tırmanıyoruz” sloganı ile düzenlediğimiz etkinlikler bu dönem 06/10/ 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
  1. 2430. Bölge Federasyonunun desteği ile Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen "Rotary Engellilerle Zirvede XVIII- Nemrut'a Tırmanıyoruz" projesi 2017 Yılı 06 Ekim2017 tarihleri arasında Ululslararsı Rotary Vakfı'nın kuruluşunun 100. yılında 100 engelli ile zirvede büyük buluşma için hazırlanırken, projemiz her yıl gelişerek büyümektedir.
      2017 Yılında, bu büyük projenin Türkiye'deki başta UR. 2430. Bölge olmak üzere 2420 ve 2440. Bölge Federasyonuna bağlı kulüplerin de desteği ve katılımı ile çok daha coşkulu ve renkli geçeceği inancındayız. Önümüzdeki yıl etkinliğimiz yine uluslararası boyutta gerçekleştirilecek. Azarbaycan, ABD, İngiltere, Fransa, Bulgaristan ve Almanya gibi ülkelerin Rotary kulüpleriyle sürekli olarak görüşmelerimiz devam ediyor. Bu ülkelerden de engellilerin projemiz için ülkemize gelerek Nemrut dağı zirvesindeki etkinliğe katılmalarını bekliyoruz.
Dünyada yaklaşık 10 kişiden biri engelli. Hepimizin birer engelli adayı olduğu da düşünülürse bu konuyu dikkate almamak mümkün değil.
Amacımız; ülke genelinde engellilerin sorunlarına dikkat çekmek, engellileri bir araya getirerek onların dayanışmalarına yardımcı olmak, engelsiz insanların bile çıkmakta zorlandığı Dünyanın 8. Harikası Nemrut Dağına engellilerimizi çıkararak zoru başarmalarını ve zirvedeki güzellikleri tatmalarını sağlamak. Ayrıca bu projeyle Rotary’i tanıtmaktır.

ENGELLİLERLE ZİRVEDE