ROTARYENLERDEN POLİSE DESTEK

İstanbul Beşiktaşta meydana gelen hain terör saldırısı tüm Türkiyeyi yasa boğdu. 7den 70e herkesin yüreğini dağlayan saldırı sonrasında Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı, UR. Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı ve üyeleri Emniyet Müdürlüğüne giderek polislere karanfil dağıtarak göreve yeni başlayan Emniyet Müdürü Metin Alper’e taziye ziyaretinde bulunduk.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hasan Öztürk ve UR. Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet, Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında ve Maçka Parkında gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetlediğini belirttik

Bu çerçevede Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek İstanbul’daki saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı diledik

Türk Polisine ve askerine her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Guvernör Yardımcısı Binzet ve Başkan Öztürk: "Emniyet güçlerimize karşı yapılan hain saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Türk Milleti bunun üstesinden gelecektir. Allah Devletimize zeval vermesin. Bizler canımızın ve malımızın her zaman korunmasında üstün başarı gösteren polis memurlarımızın her zaman yanındayız. " diye konuştuk.

Adıyaman’da yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Metin Alper ise Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün polis teşkilatı ve polislerine karşı göstermiş oldukları desteklerden dolayı dolayı teşekkür ederek, “Bizler bu vatan ve millet için görev yapıyoruz. Halkımızın desteği ve ilgisi bizleri her zaman motive ederek görevi başındaki tüm polis kardeşlerimize güç vermektedir” dedi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Nemrut Rotary Kulübü Başkanı, UR. Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı ve kulüp üyeleri polis memurlarına kırmızı karanfil dağıtarak Emniyet Müdürü Metin Alper’e çiçek takdim ettik

ROTARYENLERDEN POLİSE DESTEK