Başkanlık Devir Teslim

ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü dönem Başkanı Hasan Öztürk görev süresinin dolması nedeniyle yeni dönem başkanlık görevini Mahmut Esmer’e devretti.

Antiochos Otel’de gerçekleşen İftar yemeği ve devir teslim törenine 2017-2018 Dönem Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet, Nemrut Rotary Kulübü üyeleri ve davetliler katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan 2016-2017 Dönem Başkanı Hasan Öztürk, "Bu gece dönemimin teması olan ‘Rotary İnsanlığa Hizmet Eder” sloganı ile başlattığımız bir yılı bitirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Zaman su gibi akıp geçiyor ancak bir yılı keyifli projelerle ve sevgili rotary ailemle birlikte topluma hizmet ederek geçirmenin mutluluğu ve yıl sonunda başarılarımızın sonrasında aldığımız taktir ve teşekkür belgeleri, plaketler bizleri motive etmeyi başardı. Ben özellikle kulüp üyesi arkadaşlarıma ve bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hasan Öztürk, daha sonra 2016-2017 dönemindeki görevini tamamlayarak başkanlık kolyesini 2017-2018 dönem başkanı Mahmut Esmer’e taktı.

Başkanlık kolyesini taktıktan sonra konuşan yeni dönem Başkanı Mahmut Esmer, Adıyaman Nemrut Kulübü ise sözlerine, geçmiş dönem başkanına ve yönetim kurulana yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı.

Esmer,“Bugün benim için çok önemli ve mutlu bir gün, dönem sloganımız ‘Rotary İnsanlığa Hizmet Eder’ ile bayrak yarışını yönetim kurulumla beraber devraldım. Bizim en büyük projemiz ‘Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz’ projesi olacak. Kulübümle yeni projeler üretirken ve yeni başarılara imza atarken birlikte başarılarla mutlu olmak en önemli önceliğimiz olacaktır" diye konuştu.

Yeni dönem temalarının “Rotary Fark Yaratır” olduğunu hatırlatan UR. 2430 Bölge 2017-2018 Dönemi Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet ise:"Ortak paydamız Nemrut Rotary kulübümüzün tüm üyeleri ile birlikte hizmet üretmek olacaktır. Her birimiz farklı ortamlarda yetişmiş iş ve meslek sahibi bireyleriz. Bu farklılıklarımız bizi proje üretirken başarıya ve daha da iyiye ulaştırıyor. Türkiye’nin çağdaşlaşma yönünü belirleyen Atatürk ilkeleri ve devrimleri doğrultusunda ilerleyen kulüplerimizle ve sevgili Rotaryen ailemizle birlikte Başkanlarımızın yapacağı tüm projelere ve çalışmalara destek olmak için gayret edeceğiz. Ben geçmiş dönem Başkanımız Hasan Öztürk’e yaptığı başarılı projelerden dolayı teşekkür ediyor, gelecek dönem Başkanımız Mahmut Esmer’e ise yeni dönemde bol projeli ve keyifli bir yıl diliyorum” dedi.

Başkanlık Devir Teslim