MALATYA ROTARY KULÜBÜNÜN 30. YIL KUTLAMASI

Malatya Rotary Kulübü 30. Yılını Anemon Otel’de düzenlenen muhteşem bir balo ile kutladı.

Anemon Otel’de düzenlenen kutlamaya UR.2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan, geçmiş dönem Guvernörlerinden Ali Gökben ve eşi Füsun, 8. Grup Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet, Malatya Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Ali Gökçe, Gaziantep Rotary Kulübünden Kurucu Başkan Süleyman Samli, Arslantepe Rotary Kulübü Başkanı Cem Güven, Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hasan Öztrük, eski başkanlar ve kulüp üyeleri katıldı.

Malatya Rotary Kulübü tarafından organize edilen gecede selamlama konuşması yapan Başkan Mehmet ali Gökçe, “Rotary İnsanlığa Hizmet Eder” sloganı ile 30 yılın, 1500 üncü toplantısını açarak mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.

Malatya Rotary Kulübü gecede 30. Yıl pastasını tüm konukların katılımı ile birlikte keserek, 30 yıllık üyelere plaket ve teşekkür belgelerini takdim etti.

MALATYA ROTARY KULÜBÜNÜN 30. YIL KUTLAMASI