TONTONLARA SAYGI PROJESİ

Dönem içerisine yayarak yapmayı planladığımız projemizin ilkini Gönül Köşküm Huzurevi gerçekleştirdik.Emek Rotary Kulübümüzden gelen dostlarımız eş ve çocuklarımız ile birlikte Huzur evinde görev yapan tüm hemşire ve hasta bakıcılara , Huzur evi sahibi sevgili Gönül hanıma fizyoterapist sevgili Ayten hanıma misafirperverlikleri için sonsuz teşekkürler.
TRT Ankara Radyosunun çok değerli müzisyenleri ile müzik dinleyip söyleyip oynadık güldük.Bu güzel insanlarla birlikte olmanın ne kadar anlam yüklü olduğunu bir kez daha iliklerimize kadar yaşadık.
Rotaryen olmanın insana hep isteyipte yapamadıklarını hep birlikte yapma şansı tanıdığına bir kez daha tanık olduk.
Yaşlılarımızla bir arada olmanın onlar için bir nebzede olsa birşeyler yapmanın mutluluğunu yaşayarak huzurla tekrar görüşeceğiz dileklerimizle ayrıldık.

TONTONLARA SAYGI PROJESİ