ANKARA HAYAL DEĞİL

Düzce Akçakoca ilçesi Melenağzı ortaokulundan en başarılı 40 öğrenci ilk kez geldikleri Ankarayı gezdi.
Ankara Emek Rotary ve Akçakoca Rotary kulüplerinin desteği ile maddi imkanları yetersiz, daha önce Ankarayı görmemiş 5-6-7 inci sınıflarda okuyan başarılı öğrenciler eski meclisi gezdikten sonra yeni meclisi gezdiler. Burada milletvekillerince karşılanan çocuklar yemek yiyerek mecliste mola verdiler. Ardından Rotary kulüpleriyle Anıtkabire giden çocuklarımız moz...oleye çelenk koydular. Öncesinde Ataya mektup yarışma ile belirledikleri birincileri Naz Topaloğlu Anıtkabir özel defterine duygularını yazdı.
Öğrencilerden Naz Topaloğlu, gezinin kendisi ve arkadaşlarında iz bıraktığını belirterek, ilgilenen herkese teşekkür etti.
Öğrencilerin Anıtkabir ziyaretinin yansıra Atatürkün Müze Köşkünü de ziyaret etmeleri ile anlamlı gezi tamamlandı

ANKARA HAYAL DEĞİL