TAMAMLAYICI TIP YÖNTEMLERİ

Ankara EMEK Rotary Kulübü Erken Tanı Komitemizin düzenlediği eğitimlerin 3 .sü yine Çankaya Belediyesi desteği ile Ankara'nın farklı lokasyonlarında yapmaya devam ediyoruz.
Mutlu Kent Çankaya Evinde ''Tamamlayıcı Tıp Yöntemlerini '' Komite üyelerimizden Dr Kamer Koldaş sunumuyla dinledik.Her yönden çok dikkat çekici bilgiler katılım sağlayan misafirlerimiz için büyük memnuniyet yarattı.Uzun süre soruları cevaplayan Kamer Koldaş dostumuz ile birlikte güzel insanlara dokunduk fark yarattık.
PROJELERİMİZDE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HALKLA İLİŞKİLERE , BROŞÜR DAĞITMAYA AFİŞLERİMİZİ PROJE YAPTIĞIMIZ LOKASYONLARDA İNSAN SİRKÜLASYONLARININ YOĞUN OLDUĞU YERLERE EN AZ 15 GÜN ÖNCE ASMAYA ÖZEN GÖSTERDİK.VE ROTARY BİLGİLENDİRME MASALARIMIZI HER ZAMAN AÇTIK.

TAMAMLAYICI TIP YÖNTEMLERİ

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü