9.AKDERE PROJE

Emek Rotaract Projesi olan Akdere Projesine bu senede Emek Rotary kulübü olarak destek verdik.
Hep birlikte Çankaya'ya en fazla 20 dakika uzaklıkta olan 1.İmrahor köyü Akdere Mutlu Mahallesine gittik.Bir çok güzel insanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık.
Rotaractlarımızla gurur duyduk umutlarımızı beklentilerimizi artırdık.Yaklaşık 25-30 koli tanzimlenmiş bebek çocuk kadın erkek kıyafetler ,erzak ,kışlık battaniye palto manto ,mutfak gereçleri çocuk oyuncakları vs.ihtiyaçları istekleri doğrultusunda paylaştık.
Yorgunluğumuzu mahalleli güzel insanlar tarafından ikram eden ayranlarımızı içerek unuttuk.
Arkamızda çocuk kahkahaları gülen anneler minnettar babalar bırakarak huzur içinde ayrıldık.
Hep birlikte daha nice projeler diyerek ve bu fırsatı gönüllülük esası ve yardımlaşarak gerçekleştirmemizi sağlayan bizlere iyi ki Rotaryen'im iyiki Rotaract'ım dedirten duygularla birbirimizi kucaklayarak ayrıldık.

9.AKDERE PROJE