UR 2430 Bölge Federasyonu Meme Kanseri Erken Tanı Eğiticiler Eğitimi

U.R.2430 Bölge Federasyonunun 2016_2017 dönemi Bölge Projeleri içinde olan Erken Tanı Sağlık Komitesiyle ortak yürütülen Meme Kanseri Erken Tanı Eğitimimizi Özel Medsentez Polikliniği Prof.Dr.Ercüment Tekin hocamız tarafından verildi.Ankara kulüplerinde n katılım sağlayan Ankara Anıttepe Rotary Kulübü @Ankara Başkent Rotary Kulübü Ankara Çayyolu Rotary Kulübü Ankara Kızılay Rotary Kulübü @Ankara Ulus Rotary Kulübü Ankara İncek Rotary Ankara EMEK Rotary Kulübü Ankara Emek Rotaract Kulübü tüm dostlarımıza ve ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Rtn.Bölge Guvernörümüz @Güner İnci ve Rtn.Bölge Guvernör yardımcımız @Orhan Uludağa sonsuz teşekkürler.

UR 2430 Bölge Federasyonu Meme Kanseri Erken Tanı Eğiticiler Eğitimi

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü
  • Proje Adı: UR 2430 Bölge Federasyonu Meme Kanseri Erken Tanı Eğiticiler Eğitimi
  • Tarih: 06 Ağu 2016