ROTARY DERNEKLERİ TÜZÜK VE MALİ İŞLER EĞİTİM SEMİNERİ

Rotary Dernekleri Tüzük Ve Mali İşler Eğitim Semineri Başkanlarımıza ve yönetim kurullarına dernek olmamızın kuralı olan tutmakla yükümlü olduğumuz Defterlerimizi, Kulüp bütçesinin hazırlanmasını, İşletme hesabına göre gelir gider kayıtlarının işlenmesini,Uluslararası Rotary ve Bölge Federasyonuna karşı olan mali yükümlüklerimizi,Derbis sisteminin kullanılmasını , Rotary tüzüklerindeki son değişiklikleri ve ilave edilmesi gereken maddeleri ve de en önemlisi Derneklerde yasal zorunluluklar ve cezai işlemlerin neler olduğu hakkında bilgilerin verildiği eğitim semineri 5 kasım 2016 tarihinde Limak ambassadore otelde gerçekleşmiştir.Seminerde verilen eğitimlere ve sunumlara www.emekrotary.org adresinde Projeler - Emek Akademi sayfasından ulaşabilirsiniz.

ROTARY DERNEKLERİ TÜZÜK VE MALİ İŞLER EĞİTİM SEMİNERİ

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü