REY (ROTARY ENGELSİZ YAŞAM ) PROJESİ

Önceki yıllarda Adapazarı Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilmeye başlanan (REY) Projesi, Zihinsel Engelli dostlarımızın kişisel yeteneklerini artırıp meslek edindirmeyi hedefleyen bir proje.Bu projede şu ana kadar 300 zihinsel engelli gencimiz meslek sahibi yapılmıştır.
Bu yıl Bölge Projesi kapsamında 17.Ağustos depremi tarihi seçilmiş olan projede , Türkiye'miz ve Adapazarı da büyük kayıplar verdiğimiz ,üzüntü yaşadığımız bu tarihte onların yaşayacakları üzüntüyü hafifletmek amaçlı geçen yıllarda meslek sahibi ettiğimiz 40 zihinsel engelli gencimiz ve aileleri bir çoğunun henüz görmediği çok merak ettikleri ANITKABİR ziyaretini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaya çalışıp ATA mızın huzuruna çıktık.
Gençlerin heyecan ve mutluluklarına Adapazarı , Emek , Ankara Bahçelievler ve Kavaklıdere kulüpleri ile birlikte ortak olduk birlikte yaşadık. Muhteşem anılar bırakan anlamlı bir günü misafirlerimizi mutlulukla uğurlayarak noktaladık.

REY (ROTARY ENGELSİZ YAŞAM ) PROJESİ

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü