’Gençlerimiz Geleceğimiz ‘’Eğitim Serisi

Guvernörümüz güner inci nin sloganı olan ‘’gençlerimiz geleceğimiz’’ konu başlıklı 20 hafta devam edecek bir eğitim serisi başlattık.

Kazime özler ilköğretim okulu 6-7 ve 8. Sınıfından 60 öğrenciye her hafta cumartesi günü ,Köy de bulunan Türkiye nin sivil havacılık derneği kelaynak tesislerindenki binalarında bu eğitimleri veriyoruz.

Bu gençler arasından çok başarılı-yetenekli olanları tespit edip,Rotarynin gençlere sağlamış olduğu RYLA,Gençlik Değişim,Burslar gibi her türlü imkandan faydalanma avantajına sahip olacaklar.Bu özel  öğrenciler yetenekleri konusunda,aileleriyle de görüşülerek,uzman kişilerle bir araya getirilerek ,yetenekleri ve gelecekleri konusunda yol haritası çizilecektir.Ayrıca Bu çocuklar benzer özelliklere sahip diğer çocuklarla bir araya getirilerek sinerji uluşturabilecekleri ortamlar sağlanacaktır.

8.hafta programı-İnternet Güvenliği ve Zararlarından korunma

Konuşmacımız-Rotaryen 2017-2018 Başkanı A.Selami Güleç

• Proje Sahibi: Adana Çukurova Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Gençlerimiz Geleceğimiz Eğitimleri serisi 8.Hafta-İnternet Güvenliği ve Zararlarından Korunma