Adana Çukurova RK 10. TLG öğrencileri Ankara gezisi ve ROFİFE galası

Adana Çukurova ve Adana Rotary Kulüplerinin ortak yürüttüğü 10. TLG öğrencilerinin Ankara gezisi ve ROFİFE galası katılımı gerçekleşti.

Adana Çukurova ve Adana Rotary Kulüplerinin ortaklaşa yürüttükleri Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesin'de gerçekleşen 10. TLG seminerleri katılımcısı 42 öğrenci ile 24 Mart Cumartesi günü Ankara gezisi yapıldı.

Ulu Önder Atatürk’ün ebedi istiratgahı olan Anıtkabir’i ziyaret edildi. Aslanlı Yol, Mozole, Kurtuluş Savaşı Müzesi gezilerinden sonra Türkiye’nin  tek tabiat müzesi olma özelliğine sahip içerisinde Dinozor Fosili Mulajı ve Aydan getirilmiş Ay Taşı bulunan (MTA) Tabiat Tarihi Müzesi ‘ni ziyaret edildi. Atatürk Orman Çiftliğinde öğle yemeğinin ardından Cumhuriyetin ilan edildiği ilk Meclis binasını görüp eşsiz 1997 yılında 68 müze arasından birinci seçilerek Avrupa’da yılın müzesi unvanını elde etmiş olan ve adeta tarihte yolculuk yapılan Anadolu Medeniyetler Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra Ankara manzarasını seyretmek üzere Ankara Kalesine gidildi.

Akşam Başkent Üniversitesi İhsan Doğramacı konferans salonunda 10. Rotary Film Festivali (ROFİFE) gala gecesi ve ödül törenine topluca katıldık.

Adana Çukurova RK 10. TLG öğrencileri Ankara gezisi ve ROFİFE galası

• Proje Sahibi: Adana Çukurova Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Adana Çukurova RK 10. TLG öğrencileri Ankara gezisi ve ROFİFE galası
  • Tarih: 01 Mar 2018