Meslek Edindirme Eğitimi

Adana Çukurova ve Adana Rotary Kulüpleri 33 kişiyi Çukurova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin öğrencilere, hedef belirleme ve başarıya ulaşma konusunda koçluk yapmak isteyenlere yönelik açtığı "Eğitim Koçluğu Sertifikası" programına katılmasını temin etmiştir.

Eğitim Koçluğu, öğrencilere yardım etmeyi, onların güçlü yanlarını ortaya çıkarmayı ve hedeflerine motive bir şekilde ilerlemelerini sağlayacak üzere gençler ve öğrenciler ile ilgili koçluk yapabilme becerilerin kazanılması eğitimidir. Öğrencilere hedef belirleme ve başarıya ulaşma konusunda koçluk yapmak isteyenlere verilen resmi bir sertifikadır.

Resmi ücreti 800.TL olan bu meslek eğitimini 33 kişinin almasını Adana Çukurova ve Adana Rotary Kulüpleri sağlamıştır.

Meslek Edindirme Eğitimi